sixtyforce

sixtyforce 0.9.5b1

Maak van je Mac een spelcomputer met deze emulator

VOOR

  • Klein en snel programma
  • Goede configuratie-opties

TEGEN

  • Ondersteunt niet elk spel

Uitmuntend
8

Sixtyforce is een Nintendo 64-emulator, een programma dat de spelcomputer simuleert. Hiermee speel je de spelletjes die je misschien eerder wel op deze console hebt gespeeld. Heb je geen zin om een aparte computer te kopen voor je games, dan is sixtyforce een mooi, gratis alternatief.

Na de Nintendo 8-bit en de Super Nintendo kwam deze Japanse gamefabrikant in 1996 met de Nintendo 64. Ook deze versie werd een hit met meer dan 30 miljoen verkochte exemplaren. Vele klassieke spellen werden nieuw leven ingeblazen dankzij verbeterde technieken en mooiere graphics. Met sixtyforce speel je deze spellen alsof je een Nintendo 64 bezit. Je hebt geen cartridges meer nodig om de titels van weleer te spelen. Je downloadt tegenwoordig ROM's. Deze laad je in sixtyforce en het spelplezier barst los.

Een minpunt van sixtyforce is dat het niet alle spellen ondersteunt. Je loopt dus het risico dat jouw favoriet het niet doet. Ook is sixtyforce al sinds 2008 niet meer geüpdate, dus de kans dat het in de toekomst meerdere games ondersteunt is gering. Zijn de spellen van de Nintendo 64 je overigens te modern, probeer dan eens ZSNES, een emulator voor de Super Nintendo.

Wie zegt dat de Mac geen goede spelcomputer is, heeft geen rekening gehouden met emulatoren. Met sixtyforce speel je naar hartenlust games van de Nintendo 64. Ondanks dat niet elke titel te bespelen valt, is het aanbod alsnog voldoende voor veel vertier.

Meeste downloads Simulators voor mac

Meer
sixtyforce

Download

sixtyforce 0.9.5b1

Beoordelingen about sixtyforce